​מליאת המועצה נתנה "אור ירוק" לתקציב השנה הקרובה, שיעמוד על סך של 224 מיליון ש"ח. מדובר בגידול משמעותי של 38 מיליון ש"ח (בקיזוז המעבר לתאגיד) המבטא צמיחה אדירה בהיקף השירותים לתושב.

​לאן הולך הכסף?

​חינוך בראש: השקעה חסרת תקדים של 81.3 מיליון ש"ח בילדי היישוב.

​איכות חיים וביטחון: 50.5 מיליון ש"ח יוקצו לביטחון אישי, טיפוח חזות היישוב, ניקיון ופרויקטים הנדסיים.

​רווחה וקהילה: כ-34.8 מיליון ש"ח לטובת מענים חברתיים ותמיכה בקהילה.

​ראש המועצה, יוסי אסרף: "אישור התקציב הוא בשורה של ממש. הצלחנו להציג צמיחה אדירה בזכות ניהול אחראי. סדר העדיפויות שלנו ברור: להשקיע בילדים, בביטחון ובאיכות החיים, כדי שכל שקל יחזור לתושב כשירות מצוין".

​מנכ"לית המועצה, שירה ליבמן: "הגידול בתקציב יורגש היטב בשטח. תודה לצוות המקצועי על בניית תוכנית עבודה יציבה שמתאימה בדיוק לקצב הצמיחה של גבעת זאב". שנת 2026 יוצאת לדרך עם תנופת עשייה, שדרוג תשתיות ופיתוח נרחב בכל רחבי היישוב.