דלג לתוכן העמוד

עדכון - פתיחת מוסדות החינוך בגבעת זאב

הורים יקרים
בהמשך להחלטת הממשלה, בדבר פתיחת מוסדות החינוך החל ממחר יום א' 3/5/20
כשטובתם, שלומם ובריאותם של התלמידים וצוותי ההוראה עומדים לנגד עיניי, *החלטתי כי מערכת החינוך בגבעת זאב תשוב לפעול החל מיום ב' 4/5/20

דחיה זו של יום אחד בפתיחת הלימודים, תאפשר למועצה להשלים את עבודות החיטוי והניקיון בהם התחלנו כבר בשבוע שעבר, תוך יישום הכללים וההנחיות של משרד הבריאות באופן מיטבי ומושלם.

ברכותיי לצוותים החינוכיים ולתלמידים עם חזרתם לספסל הלימודים. אנו שמחים בשובכם ומאחלים לכם בהצלחה וחזרה מהירה לשגרה.

*גני ילדים*
ע"פ החלטת הממשלה הגנים הרגילים לא יפתחו מחר יום ראשון 3/5/20

*חינוך יסודי ממלכתי וממלכתי דתי – בתי הספר אופק וממ"ד אתרוג (בנות ובנים) ייפתחו ביום ב' 4/5/20  - ללא הסעות בשלב זה
תלמידי כיתות א'- ג' יחזרו ללמידה בבתי הספר בין הימים ראשון עד חמישי.

התלמידים ילמדו בקבוצות של עד 17 ילדים.

התלמידים יכנסו באופן מסודר והדרגתי, עם הצהרת הורים לגבי בריאותם וחום יימדד לכל תלמיד ואיש צוות בכניסה לביה"ס. הורים לא יורשו להיכנס כלל.

בשלב זה אין צהרונים ואנו ממתינים להנחיות משרד החינוך בכל הקשור להמשך תכנית ניצנים.

*תלמידי ד'-ו' ימשיכו בלמידה המקוונת*

*תלמידי חטיבת הביניים* - לא חוזרים ללימודים, מלבד תלמידי החינוך המיוחד.

*לבתי הספר חזרו אנשי המנהלה וצוות הניקיון .

*בכל שאלה, יש לפנות אל הנהלת בתי הספר

*החינוך המיוחד*
החינוך המיוחד כבר חזר ללימודים וימשיך בשגרה.
*השירות הפסיכולוגי החינוכי* - ממשיך בפעילותו ומספק מענה מקצועי ואף כתב דף הנחיות והמלצות להורים לקראת החזרה ללימודים.

מוסדות החינוך החרדי

בשלב זה לא ייפתחו

*הנחיות לתלמידים החוזרים ללימודים ביום שני*

באחריות ההורים למלא הצהרת בריאות יומית על כל תלמיד (אופן המילוי בהתאם לנוהל בית הספר).

ללא הצהרת בריאות לא יוכל התלמיד להשתתף ביום הלימודים.

הגעה ואיסוף באחריות ההורים - לא יתקיימו הסעות תלמידים.
משמרות הבטיחות לא יופעלו.
כניסת הורים לא תתאפשר לשטח בית הספר בכל שעות הפעילות.
הצהרונים לא יופעלו בשלב זה וגם הפעלת חוגים אינה מאושרת בשלב זה.

**להזכירכם – חובה על התלמידים להגיע אל ביה"ס מצוידים במסכה ובבקבוק שתייה אישי (ברזיות בתי הספר ייסגרו).

בברכת בריאות איתנה

יוסי אברהמי