זורעים תקווה חדשה

זרעי פרחי בר לכל משפחות היישוב

כבר שנה שכולנו מתמודדים עם הקשיים שנגיף הקורנה מזמן לנו. גבעת זאב מתמודדת אל מול נתוני תחלואה והדבקה גבוהים במיוחד והמועצה בדומה לרשויות אחרות ולמשרד הבריאות פועלת באמצעים שונים על מנת לרתום את התושבים לשמירה על הכללים וההנחיות ומעודדת לצאת ולהתחסן.

הסברה הנה אחד האמצעים החשובים והמהותיים. משך השנה הוציאה המועצה קמפיינים רבים ושונים, כולם טובים וחשובים. אולם ניתן לומר שהמיוחד שבהם היה בחג ט"ו בשבט.

"זרעים של תקווה", לכל בית ביישוב נשלח עלון הסברה אליו צורף שי – זרעי פרחי בר לשתילה ופניה אישית מראש המועצה, בה נאמר:

"תושבות ותושבים יקרים, בשנה האחרונה כולנו התמודדנו אל מול האתגרים שמגפת הקורונה הציבה בפנינו. הקשיים אמנם רבים, אך עוד ישנה תקווה! יחד, במאמץ משותף נוכל להבריא את גבעת זאב - נשמור על ההנחיות והכללים, נקפיד שכל בני המשפחה יתחסנו ועד מהרה ב"ה נחזור לשגרת חיים בריאה ושמחה. יחד נזרע תקווה חדשה, אופטימיות ושמחה".

זרעים של תקווה.jpg