לחיי שנה טובה וברוכה

אירוע הרמת כוסית לשנה החדשה במועדון לאזרחים ותיקים

חברי וחברות המרכז לאזרחים ותיקים, התכנסו בבוקר יום שלישי 24 בספטמבר לאירוע הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה הבאה עלינו לטובה.

בשולחנות ערוכים עם כל ברכות החג ושאר מטעמים ודברי מאפה, לסימן ולברכה, לשנה טובה ומתוקה האזינו הנוכחים לרב יוסף אלמליח שהסביר כי השופר בא לציין ולהדגיש את חשיבות ההקשבה איש לרעהו, על הדבש אשר מסמל את היכולת להפוך תוצר הבא מן השרץ – הדבורה, למזון טהור, טעים ומזין.

ראש המועצה יוסי אברהמי שהגיע בלוויית מנכ"לית המועצה דניאלה שופן ודוברת המועצה עינת אמיר, ברך את הנוכחים לרגל השנה החדשה והבטיח להמשיך ולתקצב את המועדון  בפעילויות תרבות ופנאי לרווחת החברים והחברות. עוד ציין בדבריו לשבח את עשייתה של דיתה ניר מנהלת המועדון, שמשך שנים מנהלת את המקום במסירות ובאהבה לטובת המועדון והחברים. חסרונה של דיתה שנעדרה בשל נסיעה לחו"ל לצד בנה המתמודד עם מחלה קשה, היה מורגש וכל הנוכחים נשאו תפילה לרפואת בנה.

בהמשך, חברי המועדון העניקו לרב אלמליח שי לאות תודה, ואגרת ובה מילות ברכה על פועלו במועדון לאורך השנה כולה:

"לאלמליח יקירנו ומורנו

הנך אדם מקסים ועשיר בנתינה

ריבון עולם שלח אותך לנו כמתנה

הסבריך מרתקים ומרגשים

כמי תהום לנשמתנו חודרים

משעוריך יוצאים נפעמים

בשם כל תלמידיך לך מודים

את כל הברכות ומיטב האיחולים

בברכת שנה טובה

בשם כל המשתפים

והצוות היקר דיתה ואבישג".

בסיום, בהתרגשות רבה הקשיבו כולם לתקיעת השופר והרימו כוס לחיים לשנה הבאה בבריאות, שמחה והצלחה.

ארוע הרמת כוסית לשנה החדשה.jpg 2.jpg

ארוע הרמת כוסית לשנה החדשה.jpg3.jpg