מחדשים לכם

שבע גינות משחק בגבעת זאב משופצות ומשודרגות בימים אלו בעלות כוללת של למעלה ממיליון שקלים

במסגרת תכנית הפיתוח העירונית, מבצעת המועצה המקומית גבעת זאב בניית גני שעשועים חדשים, וחידוש, הרחבה ושדרוג של הגנים השכונתיים הקיימים. העבודות בגנים כוללות  החלפת מתקני המשחק הישנים במתקנים חדשים ומשוכללים, התקנת משטחי גומי או דשא סינטטי ססגוני ותקני, הצבת ספסלים ופינות ישיבה לנוחיות המשתמשים, התקנת תאורה חסכונית ואנטי וונדלית, התקנת ברזיות חדשות ונוחות לשתייה ופרישת סככות צללה להגנה מפני השמש. בכל גני המשחקים הוקפד על התקנתם של מתקני משחק, ברזיות ושבילי גישה מונגשים ומותאמים לאוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים.

העבודות מתמקדות כרגע בשבעה גני משחק וביניהם – גן המשחקים שברחוב התאנה, גן לשם שבשכונת הר שמואל, גן משחקים ברחוב שבט בנימין (בסמוך למגרש הגלגיליות), גן התור שבשכונת נווה מנחם וגן המשחקים שברחוב השיטה. גן משחקים חדש הוקם ברחוב התן שבשכונת אגן האיילות, ומגרש הגלגיליות שמזה זמן רב ניצב שומם, מוסב בימים אלו למגרש משחקים מפואר ורחב ידיים.

מהמועצה המקומית נמסר כי זהו רק שלב ראשון בתכנית כוללת של ראש המועצה לשדרוג כלל גני המשחקים ביישוב. ראש המועצה יוסי אברהמי ציין כי "אני קשוב לרחשי לבם של התושבים ומודע לצורך בריענון הגנים הקיימים ובהקמתם של גנים נוספים. חרף הקשיים הכלכליים בהם נתונה המועצה, תנופת הפיתוח בה התחלנו כעת עתידה להימשך ומטרתה לשפר את איכות חיי התושבים ולעודד פעילויות פנאי איכותית ומגוונת. במסגרת התכנית שהכנו, שמנו דגש רב על הנגשתם של הגנים והמתקנים כך שיתאימו לאוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים לצד מענה מיטבי לכלל התושבים".

שיפוץ גני משחק 4.jpg

שיפוץ גני משחק 3.jpg