שבחים לביה"ס אגמים בזכות ההישגים

מנכ"ל משרד החינוך ובכירי משרדו הגיעו לסיור בביה"ס אגמים לאור הישגיו המרשימים

מנכ"ל משרד החינוך מר שמואל אבואב, מנהל מחוז ירושלים מר מאיר שמעוני ובכירים נוספים במשרד החינוך  הגיעו בבוקר יום שלישי 26 במרץ לביקור וסיור בביה"ס אגמים שבשכונת נווה מנחם,  לאחר שזה נבחר כאחד מבתי הספר הראויים לציון על כך שחולל שינוי מהותי בתוך זמן קצר כאשר הפך מבית ספר כושל לבית ספר מוביל. צוות בית הספר בראשותה של המנהלת הגב' שרית דיין הציגו בפני הנוכחים את העשייה הבית ספרית, הרחיבו וסיפרו על ההדגשים שהובילו לשינוי והשיבו לשאלות המנכ"ל שהתרשם מאוד מהעשייה ומהתהליך וביקש לרדת לעומקם של דברים. לצד העשייה הבית ספרית המפוארת, לא ניתן היה שלא להתרשם ולהתפעל מהאווירה המאוחדת והחמה השורה בבית הספר ומהמוטיבציה הגבוהה והמקצועיות של המורות וההנהלה. מר אבואב הוקיר את העשייה והדגיש כי בית הספר הפך לעוגן של יציבות ואחדות עבור היישוב כולו. עוד הוסיף ואמר- "אני רוצה לברך את כולכן, זו עבודה מאוד משמעותית וראויה להערכה בבית ספר קטן, אני מודע לכוח של ההון האנושי שזה שואב מכולכן, יישר כוח וכל הכבוד".
כזכור, לפני כשלוש שנים בשל צמצום במספר התלמידים בבתי הספר הממלכתיים, אוחדו בתי הספר ממ"א וממ"ג לבית ספר אחד. אך למרות ההשקעה הכבירה של המועצה המקומית והליווי הצמוד של התהליך לכל אורכו ע"י ראש המועצה שלא חסך במשאבים לטובת העניין ולמרות סיועו ותמיכתו של משרד החינוך, תחילת דרכו של בית הספר לוותה בקשיים ומהמורות רבים עד כי לא מעט הורים ביקשו להעביר את ילדיהם לבתי ספר אחרים. בהמשך הוחלפה הנהלת ביה"ס ותחת הניהול החדש של הגב' שרית דיין חל מהפך ושינוי דרסטי בביה"ס בכל הנוגע לאקלים הבית ספרי ולהישגים הפדגוגיים וכאמור, כיום ביה"ס זוכה לשבחים רבים.

עוד נכחו באירוע, הגב' אינה זלצמן סגנית בכירה למנהלת המינהל הפדגוגי, מר אלכס גליקסברג מחמ"ד מחוז ירושלים, הגב' מרים פרץ מפקחת מתכללת, הגב' שרון שני מפקחת ביה"ס, מר שאולי פאר דובר מחוז ירושלים ומנח"י, הגב' דניאלה שופן מנהלת מחלקת החינוך, הגב' עינת אמיר ע. ראש המועצה והגב' אילנה דרור חברת המועצה מחזיקת תיק החינוך.

ביקור מנכל משרד החינוך בביהס אגמים.jpg1.jpg2.jpg3.jpg

ביקור מנכל משרד החינוך בביהס אגמים.jpg1.jpg2.jpg