הקתדרה 60 ונהנים

המרכז לאזרחים ותיקים השיק תכנית חדשה ומרתקת

המרכז לאזרחים ותיקים גבעת זאב, מהווה משך שנים ארוכות מוקד משיכה לתושבי היישוב בני 60+ המבקשים לעצמם מפגשים חברתיים לצד פעילויות מעניינות ומגוונות.

המרכז הפועל בניהולה של הגב' דיתה ניר ובסיועם של מתנדבים רבים ומסורים, הפך זה מכבר לבית חם עבור תושבים רבים אשר לצד שלל הפעילויות והחוגים המתקיימים במקום, נהנים גם מאווירה משפחתית ונעימה.

ביום רביעי, 20 בפברואר, נפתחה במרכז "הקתדרה- 60 ונהנים", פרויקט חדש שהוא תוצאה של שיתוף פעולה בין המועצה המקומית, המרכז לאזרחים ותיקים והמשרד לשוויון חברתי. התכנים של תכנית הקתדרה הם תוצאה של מפגשים מרובים וחשיבה משותפת בין הנהלת המרכז ותושבים מתנדבים. הודות לשיתוף פעולה זה, נתקבלה תכנית עשירה ובה הרצאות מרתקות בנושאים שונים ומגוונים המועברים ע"י טובי המרצים.

ראש המועצה יוסי אברהמי, עמד מאחורי הפרויקט ותמך בו בכל תהליך הקמתו. בדברי הברכה שכתב בעלון הקתדרה אמר- "באוכלוסייה הכללית יותר ויותר עולה ההכרה בבני ובנות גיל הזהב כקבוצת אוכלוסייה ייחודית, בעלת העדפות, תחביבים, ורצונות הייחודיים לה. מטבע הדברים, היתרון הגדול ביותר שלכם החברים בקבוצה זו הוא הזמן הפנוי העומד לרשותכם, זמן לתוכו המועצה המקומית בראשותי באמצעות המרכז לאזרחים ותיקים, שוקדת כל העת לצקת תכנים איכותיים"

לאירוע הפתיחה החגיגי שהתקיים ביום רביעי 20 בפברואר הגיעו כמאה ושלושים מוותיקי היישוב. דיתה ניר ברכה את הנוכחים ואמרה "אני שמחה ונרגשת ביום הזה,  הקתדרה הוקמה בשבילכם, למענכם ותלויה בכם. השתתפות פעילה שלכם תבטיח את המשך קיום התכנית והרחבתה בעתיד. אני מבקשת להודות לראש המועצה יוסי אברהמי על תמיכתו בפרויקט, למשרד לשוויון חברתי ובמיוחד לירון מנשה נציג המשרד. תודה לשיר גרסון ולתומר רחובי על הייעוץ והסיוע בהקמה ולרפי אמיר וצוות העובדים על ארגון מצוין".

המפגש הבא יתקיים ביום רביעי, 14 במרץ באולם שמתחת למרכז לאזרחים ותקים, בנושא, מקדש החלומות – החלומות ופשרם עם הגב' זוהרית רובין

תכנית הקתדרה מפורסמת באתר המועצה, את עלון התכנית ניתן לקבל במרכז לאזרחים ותיקים, בספריה הציבורית ובמתנ"ס.

פתיחת הקתדרה.jpg

ארוע פתיחת הקתדרה.jpg