לב אלון

נפתח המרכז להשאלת ציוד רפואי

עולם חסד יבנה- המרכז להשאלת ציוד רפואי "לב אלון"

בע"ה ובשעה טובה נפתח בישובנו , גבעת זאב, מרכז להשאלת ציוד רפואי

" לב אלון " ע"ש סגן אלון בביאן הי"ד שנפל באסון המסוקים.

בחסות המועצה המקומית גבעת זאב, עמותת כמעיין המתגבר וגרעין "אל - אור,

טכס חנוכת המרכז, שנמצא במתחם המתנ"ס , הספרייה, החטיבה ומשרדי גרעין "אל- אור, נערך בהשתתפות:

ראש המועצה המקומית מר יוסי אברהמי

מ"מ ראש המועצה מר אלי בן חמו

המרא דאטרא הרב יוסף טולידאנו שליט"א

רב הגרעין התורני הרב חיים פרג'ון שליט"א

מר דניאל סמינה מנכ"ל עמותת "כמעיין המתגבר".

חברי מועצה ואורחים רבים.

המרכז נועד לשרת את תושבי גבעת זאב והסביבה ולאפשר השאלת  ציוד רפואי בהתאם לצרכי הציבור.

אחת מהתכונות של אלון הי"ד, שמסר נפשו על קדושת השם , העם והארץ היתה החסד. היכולת שלו לתת שלא על מנת לקבל. תכונה זו בלטה במשפחה, עם חברים וכלפי חייליו פקודיו. היכולת שלו להיות קשה ולא לוותר כדי לשמור על חיי החיילים ומצד שני לדאוג להם ולבני משפחותיהם בענווה ובאהבה רבה. אהבתו הגדולה לעם ישראל בלטה במכתב שהוא כתב לרב רפי פרץ (ראש המכינה הקדם צבאית עצמונה, בו הוא למד) בתקופת הפיגועים הקשים ופיצוצי האוטובוסים בתל אביב ובו הוא אמר "... אני עצוב מאוד על האובדן הגדול והמכה שחטף העם שלנו בלב ליבה של ארצנו, על כל ההשלכות הנובעות מכך, על כך שהאוייב מתחזק לנגד עיננו וכביכול יכול לעשות כרצונו ...  מצד שני אני "שמח" בחולשה הזו שלי...כיון שאני באמת מרגיש כעת חלק מהעם. אני חלק בלתי ניפרד מהעם שלי ותחושת הכאב הפעם עמוקה יותר מבכל פעם.  ...  העיקר שאני מרגיש שייך לעם ישראל ברגעים הקשים האלה ואני בטוח שביחד ואך ורק ביחד יכול נוכל לכל אוייב..."

המרכז "לב אלון" נועד להמשיך את מורשתו של אלון אהובנו לטובת כלל עם ישראל במעשה חסד שמוסיף חיים.

שעות הפתיחה של המרכז:  ימים ראשון, שלישי וחמישי 18:00 - 16:00

ימים  שני וחמישי              12:00 – 10:00