הסוף לתקלות בזרימת החשמל

חברת החשמל התקינה שנאי נוסף לפתרון תקלות חוזרות ונשנות

בשנים האחרונות, עקב גידול הולך ועולה בשימוש במוצרי חשמל, בהתאם חלה עליה קבועה ומתמשכת גם בצריכת החשמל.

עליה זו החלה ליצור מצבים של עומסי יתר במערכת ובמיוחד בימים של חום או קור חריגים. כתוצאה מכך, תופעות של שריפות נתיכים חזרו על עצמן עד למצב שבו שנאי האספקה כשל ונשרף.

כתוצאה מכך, דיירי הרחובות שאול המלך, שבט בנימין ועמק איילון סבלו מהפרעות באספקת החשמל ומהפסקות חשמל ממושכות.

הפסקות חשמל אלו, העיבו ופגעו בשגרת החיים התקינה של התושבים ובמיוחד כאשר הפסקות החשמל התרחשו בימי החורף הקרים ובסופי השבוע שבהם היה מזג אויר סוער במיוחד.

תושבים רבים פנו בכעס ובכאב אל חברת החשמל, אל המועצה ואל ראש המועצה. המועצה מצידה פנתה אל הנהלת חברת החשמל בדרישה לטפל בליקויים כך שלא יקרו שנית.

חברת החשמל הטתה אוזן קשבת ונכונות לטפל ולפתור את הבעיה וביום חמישי, 1 בפברואר, 2018, החלה בעבודות להתקנת שנאי נוסף המכפיל את יכולת אספקת החשמל וכן המחלק את העומס ומקטין את האפשרות להתרחשותן של הפרעות מהסוג שהיה עד כה.

מנהל העבודה של הרשת ומנהל העבודה של הכבלים שהו בשטח במהלך העבודות ועמדו מקרוב על ביצוען. העבודות הסתיימו ביום חמישי 15 בפברואר, 2018 והשנאי החדש נכנס לפעולה.
לדברי המנהלים,  הכבלים שהוספו מוצבים תת קרקעית מטעמי איכות ואסתטיקה וכי כעת עם תחילת עבודתו של השנאי החדש, התקלות כפי שהיו עד כה נסתיימו.

המועצה שיבחה את חברת החשמל והודתה לה על עבודתה המקצועית והמהירה והביעה תקווה כי שיתוף הפעולה הפורה ימשיך גם הלאה לטיפול ברחובות נוספים.

עבודות חברת החשמל 3.jpg

עבודות חברת החשמל 2.jpg